Още по темата

 

Полузащитникът на България Георги Миланов призна, че отборът е разочарован от загубата с Беларус, но е доволен от представянето на „лъвовете” в атакуващ план. Играчът на унгарския Мол Фехервар акцентира, че футболистите от Унгария са напрегнати преди мача с нашия национален отбор и се надява България да изненада „маджарите”.

„Загубата е неприятна за атмосферата в отбора. Играхме на 100% и създадохме доста положения, но това е футболът. Надявам се следващият месец да имаме повече късмет и да отбележим голове”, каза Миланов.

„Унгария не е непреодолим съперник. Силен отбор е, но не мога да кажа, че е нещо повече от нас. Дано феновете ни подкрепят и ние ще защитим честта на България. Треньорът е достатъчно опитен. Ако ме попита за някой съвет, ще кажа. Познавам ги добре, но тактически не съм аз човекът, който трябва да казва тези неща. Има закачки с унгарските ми съотборници. С напредването на времето обаче има голямо напрежение при тях. Ние сме напълно готови и всеки ще даде всичко от себе си. От всичко ще имаме нужда. Ако някой играч „избухне” ще е супер, но се надяваме да се справим колективно”, каза още той пред БНТ.

„Ивелин Попов е достатъчно опитен играч и решението му за оттегляне е взимано дълго време. Аз не мога нищо да му кажа – той е капитан и лидер на тима, но не мога да коментирам действията му. Всеки един от нас осъзнава колко са важни тези мачове. Дано издържим и да постигнем целта си”, завърши Георги Миланов.