Прогнозирай и спечели

За да проследиш прогнозите, ВЛЕЗ или се РЕГИСТРИРАЙ

Правила на играта

 1. Прогнози могат да дават само регистрираните посетители на Gol.bg. Ако вече имате регистрация в сайта, може да участвате в играта с потребителския си профил. В случай, че все още не сте регистриран потребител е необходимо да си направите регистрация тук.
 2. За всеки мач може да давате прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) печелите 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки. Прогнози могат да се правят и редактират до започването на конкретния мач. След това прогнозите се затварят.
 3. За краен резултат от мача се взема резултата от редовното време.
 4. За да направите своята прогноза, е необходимо да се идентифицирате (логнете) с профила си в Gol.bg и да отидете на Всички мачове.
 5. Вие можете да давате прогнози за всички мачове до края на Световното първенство, както и да променяте неограничен брой пъти всяка от тях до започване на конкретния мач.
 6. При преждевременно прекратяване на играта поради непредвидени обстоятелства организаторите на играта не дължат никакво обезщетение на участниците в нея.
 7. Играта е създадена единствено с цел забавление и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.
 8. Участието на един потребител с два или повече профила не е позволено!
 9. Администраторите на gol.bg си запазват правото да изтрият акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които по лична преценка се определи, че играят некоректно и неспортсменски.
 10. Gol.bg не носи отговорност или обезщетение, ако потребителското име и парола за достъп се използват неправомерно от друго лице.
 11. Всички раздавани награди имат предметен/вещен характер. Не се дава паричният им еквивалент - наградите не могат да бъдат сменяни или разменяни за тяхната парична равностойност.
 12. На участниците, спечелили предметна награда на стойност над 30 лева, организаторът осигурява служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, във връзка с деклариране на доходите от парични и предметни награди, съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица.
 13. След изиграване на всички мачове, включени в дадено класиране, ако победителят/победителите в съответното класиране, има/т равен сбор точки с един или повече други играчи, печелившият/печелившите ще бъде определен чрез томбола.
 14. Gol.bg си запазва правото да прави промени в условията на играта по всяко време.
 15. Участие в играта може да вземат само лица над 18 години. С участието си в играта, участникът декларира и потвърждава, че има навършени 18 години.
 16. Служители на Инвестор.БГ АД, „Баумакс България“ ООД, Загорка АД и Сдружение „Доминант“ нямат право да участват в разпределянето на наградите в играта.

ВАЖНО: За да участвате в томболата за ваучер за участие в Milan Academy Junior Camp Bulgaria е нужно да заявите Вашето желание за участие, чрез поставяне на отметка в следното поле:
Ако не виждате полето за отметка, влезте в профила си в Gol.bg, след което се върнете на тази страница и направете своя избор.

Класиране

Класирането в играта се извършва според спечелените от прогнозите точки.

Генералното класиране включва прогнозите за всички срещи от Световното първенство по футбол 2018. Надпреварата започва на 14 юни и завършва на 15 юли 2018 година.

В края на груповата фаза, която приключва на 28 юни, ще бъдат раздадени специални награди, осигурени от нашите партньори, които може да видите ТУК.

За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.

Info За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.

Прогнози

Виж още