Прогнозирай и спечели

За да проследиш прогнозите, ВЛЕЗ или се РЕГИСТРИРАЙ

Награди

В рамките на играта с прогнози за Световното първенство по футбол Gol.bg ще раздаде следните награди:

Голямата наградаТелевизор PHILIPS 43PFS4001/12 + подарък тонколони Т3300, предоставена от HomeMax, ще бъде дадена на участника, събрал най-много точки в генералното класиране. В случай, че има двама или повече участници на първо място с равен брой точки, печелившият ще бъде определен на лотариен принцип между тях.

Втората награда – уикенд за двама в Хасиенда Бийч Ризорт, ще спечели участникът, класирал се на второ място в генералното класиране. В случай, че има двама или повече участници на второ място с равен брой точки, печелившият ще бъде определен на лотариен принцип между тях. Наградата е валидна за ползване до 15-ти септември.

Допълнителната наградаваучер за участие в Milan Academy Junior Camp Bulgaria, ще бъде изтеглена чрез жребий между всички потребители, които са прогнозирали поне 40 от всички мачове от Световното първенство и които са заявили, че искат да участват в тегленето на тази награда.

ВАЖНО: Участие в играта може да вземат само лица над 18 години.

ВАЖНО: За да участвате в томболата за ваучер за участие в Milan Academy Junior Camp Bulgaria е нужно да заявите Вашето желание за участие, чрез поставяне на отметка в следното поле:Ако не виждате полето за отметка, влезте в профила си в Gol.bg, след което се върнете на тази страница и направете своя избор.

След края на груповата фаза, на лотариен прицнип ще бъдат наградени и двама от всички участници дали прогнози за минимум 24 срещи от груповата фаза. Техните награди съответно са 100бр. и 50бр. кенове предоставени от Ариана. Тегленето ще бъде на 3-ти юли 2018 г., вторник, като имената на печелившите ще бъдат обявени на страниците на Gol.bg и във Facebook страницата на сайта.

Наградите за първо и второ място в генералното класиране, както и допълнителната награда ще бъдат обявени на 19-ти юли, четвъртък, на страниците на Gol.bg и във Facebook страницата на сайта.

Начин за получаване на наградите

- Печелившите ще бъдат уведомени с писмо на e-mail адресите, с които са се регистрирали в Gol.bg.

- При невъзможност за установяване на контакт с някой от печелившите в рамките на 5 работни дни след официалното им обявяване на сайта, или ако те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Gol.bg си запазва правото да изтегли нови на тяхно място.

- Победителите ще бъде информирани по какъв начин ще получат своята награда.

Телевизор PHILIPS 43PFS4001/12

Размер на екрана Inch/См: 43" (108cм)

Вид на дисплея: LED

Резолюция: 1920 x 1080 FULL HD

Подобрение на картината: Digital Crystal Clear

Програма: Pause TV, Запис на USB

Тунери: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2

Audio/Video входове: AAC, MP3, WAV, WMA, MPEG-2, MPEG-4

Възпроизвеждане на видео: NTSC, PAL, SECAM

Автоматичен таймер за изключване ECO режим

Изключване на образа (за радио)

Creative T3300 Тонколони 2x5.5W+16W

Характеристика: 2.1 звукова система с най-новата технология за обем и сила на звука DSE от Creative

Moщност колони: 5.5 Watts RMS на колона (2 channels)

Суббуфер: 16 Watts RMS

Честота: 40Hz ~ 20kHz, SNR>75dB

Размер колони: 86.0 x 177.0 x 93.0 mm (3.39 x 6.97 x 3.66 inches)

Размер суббуфер: 160.0 x 214.0 x 243.0 mm (6.30 x 8.43 x 9.57 inches)

Тип свързване: Стерео жак

Дистанционно: Да с кабел

Ваучерът включва Участие + обяд + атракции

Участието в кампа гарантира на всяко дете:

Екипировка:

- две оригинални фланелки на A.C. Milan (официален и резервен екип),

- два броя оригинални къси гащeта (официален и резервен екип),

- оригинална официална футболна топка на

A.C. Milan,

- два чифта спортни чорапи,

- една спортна раница на A.C.Milan

Италианските специалисти, които ще водят тренировките по време на Кампа, ще изберат най-добрите деца, които като награда ще имат възможността да усетят на живо магията на „росонерите“ като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия, посетят Casa Milan, гледат на живо мач на стадион „Сан Сиро“ и дори лично да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на отбора.


Уикенд за двама в Хасиенда Бийч Ризорт

4* Хасиенда Бийч е разположен в непосредствена близост до залива "Златна Рибка", 30 км. южно от Бургас и на 6 км. от старинния град Созопол. Местоположението му е тихо и спокойно с достъп до красив пясъчен плаж. В близост до него се намират известните къмпинг "Градина" и къмпинг "Златна Рибка", най-красивите и спокойни места за летуване по южното ни Черноморие. Наградата е валидна до 15 септември

Info За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.

Прогнози

Виж още