Още по темата

 

Голямата звезда на Португалия – Кристиано Роналдо, едва не се превърна в грешник при снощното равенство 1:1 срещу Иран в мач от група "В" на Мондиал 2018.

Петкратният носител на Златната топка изпусна дузпа при резултат 1:0 за европейския шампион. В по-късен етап от мача голмайсторът на Реал Мадрид удари с лакът съперник. След използване на ВАР, главният съдия от Парагвай Енрике Касерес изненадващо показа само жълт картон на Кристиано.



"Персите" негодуваха срещу решението му, а в Уругвай също са скочиха, защото Роналдо ще играе срещу тях в сблъсък от 1/8-финалите. Но правилно ли беше решението на рефера?

Gol.bg създаде специална анкета за читателите си, а довечера ще обявим и резултатите.