Още по темата

 

Треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович остана доволен от победата с 2:1 над Витоша (Бистрица). Специалистът не се нае да даде прогноза колко време ще отсъства от терените Тодор Неделев, като изтъкна важността на играча, сравнявайки го с Лионел Меси.

“За нас беше важно да вземем трите точки днес. Беше тежък мач и не съм доволен от първите десет минути. Имахме няколко положения, които допуснахме пред вратата ни. Марко вкара два гола, но ни липсва малко опит. Катастрофа е да играем в 18:00 часа. Опасно е за нашите играчи в тези жеги. 

Тодор Неделев е един от най-добрите играчи в България. За нас той е като Лионел Меси. Все пак ние трябва да се справяме без него. И Вутов, и Неделев се контузват, но имаме футболисти, които могат да играят на няколко позиции.

Тонев и Виана заслужават похвала за играта си днес. Все още не мога да кажа колко време ще отсъства Неделев, докторите могат да внесат яснота. Показваме, че можем да се справим и без него.

Смятам, че това беше един от слабите ни мачове. Започнахме не толкова добре, но ние започнахме един проект. Много футболисти са минали през отбора през тази година. Ние ще се опитаме да направим нещо модерно и ново”, каза Петрович.