Острието на германския национален отбор по футбол Лукас Подолски разкри, че е бил целунат спонтанно от съотборника си Бастиан Швайнщайгер след финала на световното първенство по футбол.

Принц Полди качи на профила си в Туитър "селфи", на което получава целувка по бузата от Швайни още на терена на стадион "Маракана", веднага след победата на Германия с 1:0 над Аржентина.

"Целувката беше напълно спонтанна. Ние се майтапихме много с Басти за това. Спомнихме си времето, в което и двамата започнахме кариерите си в националния отбор. Спомнихме си всичко, през което преминахме заедно. Чувството е неописуемо", сподели Полди пред вестник "Билд".

"Преди десет години се качихме заедно в колата и от младежкия национален отбор отпрашихме за представителния тим. Сега сме отново заедно и сме световни шампиони, купата е в нашите ръце. Невероятно", добави Подолски.

През 2004 година тинейджърите по онова време Подолски и Швайнщайгер са част от младежкия национален отбор на Германия до 21 години.

И двамата са извикани от националния селекционер Руди Фьолер за Евро 2004 и от този момент стават неизменна част от Маншафта.

Полди и Швайни през 2005 година: