Жозе Моуриньо иска да си осигури още едно ново попълнение преди началото на световното първенство и затова от Ман Юнайтед работят с всички сили това да се случи и преговорите с Тотнъм за Тоби Алдервайрелд напредват. 

Червените дяволи вече се подсилиха с бразилския полузащитник Фред, както и с младия краен бранител Диого Дало, но не смятат да спират дотук португалецът силно иска и белгийския национал да бъде  уреден възможно най-бързо. 

Тотнъм иска да получи 50 милиона паунда за Тоби, който има още година от договора си с клуба и сега е моментът да бъде продаден. От Юнайтед са склонни да платят сумата, ако сделката е структурирана както те искат. 

Световните финали започват в четвъртък и дотогова наистина ще бъде трудно да се постигне споразумение, но от Юнайтед поне искат принципно да се разберат с лондончани, след което ще започнат да изчистват подробностите. 

Очакванията са Алдервайрелд да не бъде последният нов играч на тима през лятото, като се твърди, че Специалния иска още двама или трима, с които да атакува върха във Висшата лига.