Още по темата

 

Срещата между премиера Бойко Борисов и феновете на Левски започна.

"Сините" привърженици са представлявани от петима души. Това са Степан Хиндлиян и Димитър Костадинов От страна на "Националния клуб на привържениците, тръст "Синя България" се представлява от председателя Даниел Стрезов, "Ултрас Левски" от председателя Адриан Петров, а  сдружение "Сини сърца" от председателя Илия Христов.

Повод за разговорите е новият проектозакон за хазарта, който ще застраши сериозно бизнеса на собственика на Левски Васил Божков. На срещата присъства и спортният министър Красен Кралев.

От Министерски съвет изпратиха началото на срещата

 
Започна срещата на министър-председателя Бойко Борисов с привърженици на футболния клуб „Левски“.
 
„Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с „Левски“, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.
 
„Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. ФК „Левски“ е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба“, отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.
 
В разговора участват също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.