Левски спечели детския футболен турнир "Трифон Иванов", който се провежда за четвърта поредна година във Велико Търново по идея на кмета на града Даниел Панов. 

Спортната надпревара е в памет на Железния защитник, превърнал се във футболна легенда както на Старата столица, така и на България.

Във финалната среща на стадион "Ивайло" децата на Левски се срещнаха с вечния си съперник - ЦСКА. "Сините" категорично надделяха над "червените" с 5:0, а още на полувремето резултатът бе 3:0. На трето място останаха младите футболисти на Локомотив /Горна Оряховица/, след тях се подредиха Берое /Стара Загора/, Черноморец /Бургас/ и домакините от Етър. 

В церемонията по връчване на купите и медалите е участвал заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев.  По традиция е връчена и индивидуалната награда за най-добър защитник на турнира. Статуетката с името на Трифон Иванов бе за Стоян Лазаров.

Детският футболен турнир в памет на Железния защитник е в категорията Футбол 9 - за деца, родени след 2008 година. Организатори са Община Велико Търново, Общинско предприятие "Спортни имоти и прояви" и Зоналният съвет на БФС.