Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс очаквано бе разочарован след загубата от Ливърпул с 1:2. 

Лисиците бяха на път да измъкнат точка, тъй като резултатът бе 1:1 до последните секунди, когато обаче Марк Олбрайтън допусна грешка и направи дузпа, след която Джеймс Милнър донесе успеха. 

„За мен ситуацията в края не е категорична“ заяви Роджърс по отношение на дузпата. „Силно сме разочаровани и смятам, че Садио Мане предизвика голяма част от контакта. Не мисля, че ако съдията не бе отсъдил, решението му щеше да бъде променено от ВАР“ добави той. 

„Естествено е, че сме разочаровани. Срещнахме се с изключително класен тим, който е европейски шампион и се видя защо е така. Аз обаче се гордея от отбора си, който показа великолепен характер. Успяхме да се върнем в мача и да изравним, така че да загубим накрая е наистина тежко. Има обаче много позитиви, които можем да извлечем и ние ще се поучим от този мач“ каза още Роджърс. 

„Има неща, които можем да подобрим, защото през второто полувреме на няколко пъти губехме топката твърде лесно. Такива мачове обаче, без съмнение  ще ни бъдат много полезни“ изтъкна специалистът.