Още по темата

 

Нападателят на Англия Хари Кейн не скри разочарованите си след загубата с 1:3 от Холандия в 1/2-финала на Лигата на нациите.

"Това е огромно разочарование, след като водехме на полувремето. След това обаче се прибрахме твърде дълбоко и чак като ни изравниха, отново натиснахме газта. Успяхме да отбележим гол, който мислехме, че ще бъде победен, но в такива мачове дребните детайли решават всичко". 

"Този мач ще ни бъде за урок. Трябва да приемем загубата, макар че точно това е начинът, по който искаме да играем. ВАР съществува точно за такива ситуации.  Тежко е, защото мислехме, че сме спечелили, но ще свикнем. Убеден съм, че решението е било правилно. Не смятам, че финалът в Шампионската лига ни повлия негативно. Имаме достатъчно добър състав, независимо кой е на терена. В такива турнири трябва да умееш да се вземеш в ръце и да покажеш какво можеш, нищо че е краят на сезона". 

"Бяхме на сантиметри от победата. Направихме глупави грешки, подарявайки топката твърде лесно и трябва да си вземем поука. Когато се изправиш срещу добри отбори, те те наказват", заяви Хари Кейн.