Докато имаме достатъчно бърза кола, а именно това е целта ни, ще можем да избираме пилотите, които да имаме. 

Това обяви босът на Мерцедес Тото Волф и по този начин остави вратата отворена за евентуалното привличане на Макс Верстапен и Шарл Льоклер в бъдеще, въпреки че сега и двамата младоци са обвързани с дългосрочни договори с Ред Бул и Ферари. 

„Ще се изненадам, ако двамата са гарантирали оставането си в своите отбори за 5 години и са затворили вратата за други тимове. Често договорите са много по-комплексни, отколкото се представят в медиите“ заяви Волф, с което определено намекна, че и при двамата има клаузи, които им позволяват да напуснат по-рано. 

Люис Хамилтън и Валтери Ботас остават при Сребърните стреля през този сезон, като очакванията са британецът да преподпише за поне още 2 години след това, докато бъдещето на финландеца не е сигурно. 

„Докато имаме достатъчно бърза кола, а именно това е голямата ни цел, ще бъдем в ситуация, която ни позволяваме да избираме пилотите си. Освен това разполагаме с някои млади и обещаващи състезатели, като Джордж Ръсел и Естебан Окон, които също са страшно бързи и ние сме много доволни от тях“ добави той.