Още по темата

 

Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров наруши мълчанието си и коментира накратко ситуацията си на "Армията". "Ясно е, че искам да си ходя. Надявам се през зимата да се разберем и да разтрогна договора си. Няма смисъл да оставам".

"Безпредметно е и за мен, и за клуба да продължаваме така. Искам да играя, да продължа другаде. Вярвам, че ще се разберем без проблеми през зимата и ще си тръгна", каза Бодуров пред "Тема Спорт".

"Повече коментари не виждам смисъл да правя. Няма да отговарям на думите на Ганчев. Каквото имах да казвам - вече го казах във Фейсбук", допълни Бодуров.

Договорът на защитника е до края на сезона, но се очаква след есенния дял той да разтрогне. Към бранителя не липсва интерес и вече е получил няколко обаждания и вариантите за продължаване на кариерата си.

Откакто премина в ЦСКА през 2017-а, към Бодуров неведнъж е имал оферти от чужбина. Той обаче предпочиташе да остане у нас, за да е близо до семейството си.

Доскорошният капитан изпадна в немилост на "Армията" след реванша в Лига Европа с Осиек на 1 август. Оттогава Бодуров не е попадал в групата. А собственикът на клуба Гриша Ганчев заяви: "Задраскал съм го с дебелия флумастер".

"Това е положението! Когато от едната страна има добро отношение, коректност, загриженост, а от другата прищевки и негативизъм - така се получава. Не искам да съм обграден от некоректни хора", каза Ганчев на 16 октомври.

Седмица по-късно Бодуров публикува дълъг коментар в профила си във Фейсбук, в който обясни каква е ситуацията. Той скочи и на Стойчо Стоилов, който заявил пред феновете, че защитникът давал съвети на Люпко Петрович за състава.