Още по темата

 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победното 2:0 над Дунав в Русев. Специалистът заяви, че вече мисли за предстоящото домакинство на Левски.

“Не можем да кажем, че беше лесно. Изпускаш положения и държиш само един гол преднина като гост. Важното е, че създаваме положения, което на този етап е добре".

"Футболистите се стараха много и като цяло сме доволни. Добър мач. Не трябваше да излезем притеснени и да гоним резултат. И в следващия мач ще излезем да играем футбол. Ако спечелим трите точки - добре”, каза Илиев.

“Не ми е работа да коментирам Левски. Като цяло е неприятно за всеки един отбор да попадне в такава ситуация. Познавам Хубчев и доста от момчетата. Знам, че като излезеш на терена тези ситуаци не влияят. Сигурен съм, че мачът ще е толкова труден, колкото и ако нямаше тези сътресения в Левски”.

“Нас ни притесняват натрупаните картони, но имаме млади момчета, които са готови да влязат. Взехме един футболист, който се е доказал в България. Имаме млади момчета и чужденци, които също заслужават да играят”, завърши Илиев.