Още по темата

 

Черно море ще бъде без един от основните си футболисти за утрешното гостуване на лидера Лудогорец. Мачът е решаващ в битката за титлата, тъй като разградчани имат само точка повече от втория ЦСКА.
 
Старши треньорът на варненци Илиан Илиев няма да може да разчита на крилото Аристот Ндонгала. Илиев все още не е наясно на какъв състав ще заложи срещу Лудогорец след проблемите в мача с Берое.
 
"Съмнявам се, че Ндонгала ще се върне, тъй като има комоцио. Жоржиньо е с рана след удара, но положението му е по-добро. Божилов е аут от доста време", коментира Илиан Илиев пред "Тема спорт".
 
Наставникът на моряците заяви след домакинското 0:0 с Берое, че тимът не е успял в битката за четвъртото място, но отчете, че с оглед бюджетите отборите след тройката са се подредили според мястото им. Той обаче отчете, че парите на терена не играят и заяви, че тимът ще излезе за честта си и при визитата на Лудогорец.
 
"В първата шестица показахме, че не се страхуваме от нито един отбор. Берое е с двойно по-голям бюджет от нас и Ботев също, така че може би всичко си се нареди, както си е на мястото.
 
Надявам се другата година да надградим, за да може да погледнем по-напред. Но както го казват и по-големи треньори от мен, на терена парите не играят. Важното е, че хората повярваха в нас. Намалихме белите петна от есента", сподели Илиев пред Диема спорт след нулевото реми на "Тича".