Още по темата

 

Защитникът на Челси Давид Луис е на мнение, че тийнейджърът Калъм Хъдсън-Одой може да запълни празнината, която ще бъде оставена в тима след очакваното напускане на Еден Азар.

Белгийският национал, който в сряда реализира два гола за успеха с 4:1 над Арсенал във финала на Лига Европа, потвърди, че това вероятно е бил последният му мач за клуба. По всяка вероятност Азар ще премине в Реал Мадрид в близките дни.

"Меси или Роналдо ще замени Азар", шеговито заяви Луис, когато бе попитан за възможната раздяла с белгийския нападател.

"Ако Азар реши да си тръгне, единствено мога да му пожелая всичко най-добро. Той е фантастичен играч, приятел и човек. Познавам го от съвсем млад. Щастлив съм за него, защото той показа на света кой е Еден Азар. Но в отбора има хора, които могат да го заменят. Калъм Хъдсън-Одой е чудесен. Той е в клуба от съвсем малък и има таланта, за да бъде като Еден", каза Луис по адрес на 18-годишния англичанин, който в момента се възстановява от скъсан ахилес.

"Нещата не започнаха по най-добрия начин за него с тази контузия, но това е шанс той да развие всички други компоненти от играта си", каза още Луис.