Сърбия - Бразилия, среща от Група "Е" на Мондиала, стадион "Откритие Арена", 21:00 часа. На живо в Gol.bg.

Вероятните състави на двата отбора:

СЪРБИЯ: Стойкович, Иванович, Миленкович, Тошич, Коларов, Матич, Миливойевич, Тадич, Милинкович-Савич, Ляич и Митрович

БРАЗИЛИЯ: Алисон, Фагнер, Тиаго Силва, Миранда, Марсело, Каземиро, Паулиньо, Вилиан, Коутиньо, Неймар и Жесус 

Прогноза на Gol.bg:
Определено една инфарктна и доста интересна на пръв поглед среща. При успех или реми Бразилия ще продължи напред, но на "Селесао" е нужна само победа, за да може да се надява на първото място в групата, тъй като едва ли Швейцария ще се изложи срещу Коста Рика.

Ако сърбите победят, тогава те ще изхвърлят латиносите от Мондиала и ще поднесат една от най-големите сензации в историята на световните финали. 

Очаква се бразилците отново да излязат с подобен състав от последния мач, макар че Данило има проблеми с бедрото, а Дъглас Коста е контузен и дори може да пропусне оставащите мачове до края на турнира.

Шестима от сръбските национали висят с картони и при още един жълт картон ще пропуснат евентуална среща от директните елиминации - Прийович, Матич, Милинкович-Савич, Иванович, Миливойевоч и Митрович. Въпреки това обаче Младен Кръстаич ще пусне силен състав и те ще попаднат в него. 

Бивша Югославия и Бразилия имат до момента четири срещи на световни финали и статистиката показва по една победа за всеки от двата отбора и две равенства. 

Сърбия (включително и като Югославия) има общо 19 мача срещу "Селесао" (официални и неофициални) и само две победи на сметката си, както и цели 10 загуби. 

Нашата прогноза е успех с 2:1 за Бразилия.

Прогноза: Сърбия - Бразилия 1:2