Още по темата

 

Антъни Джошуа и Еди Хърн се видяха с Александър Красюк, който е промоутър на Олександър Усик, пише Boec.bg. Не е ясна причината за срещата в Лондон, но е факт, че Ей Джей и екипът му все още мълчат за следващата защита на световните титли.

Преди минути шампионът публикува „стори“ в Instagram в компанията на двамата мениджъри и хаштаг „JoshuaVsUsyk“.

По-рано Кубрат Пулев съобщи на официалната си страница във Facebook, че ще се боксира за пояса на IBF срещу Джошуа в Истанбул.

Новината шокира феновете във Великобритания, защото те очакваха любимецът им да се завърне триумфално у дома, след като прибра поясите. Преди 6 месеца Антъни се би в Ню Йорк и загуби титлите от Руис, но след това си ги върна на 7 декември в Саудитска Арабия. Именно затова медиите на Острова са изненадани по-скоро от локацията, а не от самата задължителна защита срещу Кобрата.

Появата на Красюк в Лондон вся смут, а няколко британски издания вече отрекоха новината за мач между Пулев и Джошуа на „Водафон Арена“ в Истанбул. Все пак е възможно темата на срещата да е била за евентуална следваща битка по-късно през 2020 година, ако британецът запази пояса срещу Кубрат.

Именно Усик е другият задължителен претендент (на WBO), а Антъни Джошуа трябва да реши кой от двата колана да оваканти до края на януари. Времето изтича.