Баскетболистите на Орландо може и да не правят впечатляващ сезон, но тази нощ без съмнение постигнаха впечатляваща победа. 

Маркел Фулц напомни защо бе избран под №1 от Драфта, като направи 2 ключови поднасяния в последната минута и завърши с трипъл-дабъл от 21 точки, 11 борби и 10 асистенции, за да изведе Меджик до победа в Лос Анджелис срещу Лейкърс със 119:118 в истински трилър. 

Аарън Гордън добави още 21 точки, а Никола Вучевич и Уес Иунду се отчетоха с по 19 за победителите, които с лекота пропиляха аванс от 21 точки в третата четвърт, но все пак спряха серията на Езерняците от 9 поредни победи и спечелиха за 8-и път в 12 мача, за да се подобрят до 20-21. 

ЛеБрон Джеймс водеше калифорнийци с 19 точки и 19 асистенции, но нямаше ден в стрелбата, като пропусна 12 от 19 опита, включително и тройка 3 секунди преди края, с която щеше да изравни. Антъни Дейвис отново не игра. 

Меджик водеше с 87:66 в средата на третата част, но до края на периода реализира едва 2 и много бързо домакините стопиха изоставането си. Последва здрава битка в последната четвърт, като гостите направиха серия важни отигравания, сред които бе успешният пробив на Фулц за 118:115 15 секунди преди края. ЛеБрон пропусна да изравни и това бе всичко за Лейкърс.